Fort gjort

Det tar bare 20-30 minutter å lade fra nesten tomt batteri til 80 prosent. Mens du venter kan du handle, ta en kafétur, trene eller se ishockey i Nordkraft arena.

Hvordan bli abonnent?

  1. Last ned GoCharge-appen og registrer deg (for de som ikke har appen allerede).
  2. Velg ladestasjonen "Nordkraft Arena"
  3. Enten kommer det opp at Nordkraft har et kampanjetilbud eller så kan du gå til «Legg til abonnement» og velg kampanjetilbudet.
  4. Abonnementet fornyes automatisk hver måned og kan sies opp via appen.

Trenger du hjelp, ring
Cato Fredriksen tlf. 906 14 930  eller
Trond Hansen tlf. 907 24 048

Spar på strømregninga og unngå rekkeviddeangst

For å øke bruken mens vi venter på at resten av Nord-Norge skal få på plass hurtigladestasjonene, endrer Nordkraft prisene og gjør det svært billig å lade. Med en abonnementspris på 30 kr pr måned ønsker vi å nå to grupper:

  1. Lokalmarkedet i Narvik: Lad når du vil, spar gjerne på strømregninga hjemme.
  2. Narvik-regionen m. m.: Dette er et stort marked, som ikke er kommet ordentlig i gang. Fra indre Troms nordover, Harstad, Skånland, Evenes og Tjeldsund vestover, Ballangen og Tysfjord sørover. De som bor i denne regionen kan velge elbil og kjøre til Narvik for handling, kulturopplevelser, FUNN Cup, hockey i Nordkraft Arena, Narvikfjellet osv. Med hurtiglading i Narvik vil ikke rekkeviddeangst være noe problem på hjemturen.

Ønsker å øke bruken

- Hurtigladerne i Narvik har det første året vært brukt langt mindre enn vi skulle ønske. Vi tror hovedårsaken er at alle med elbil i lokalområdet stort sett lader hjemme, og spesielt på natta. Da gjør det ikke noe at det er «saktelading». Den viktigste kundegruppa for hurtigladere er sannsynligvis de som skal kjøre langt, f. eks. langs E6. De trenger å lade hurtig og jevnlig. Hurtigladestasjonen ved Nordkraft arena er for tiden den eneste på E6 mellom Fauske og Setermoen, med unntak av Tesla sine egne stasjoner. Foreløpig er det alt for langt mellom hurtigladestasjonene til at mange kjører på langtur med elbil i Nord-Norge. Med denne kampanjen ønsker vi å stimulere bruken av hurtiglading og bidra til at flere ser de åpenbare fordelene framover, sier stabssjef i Nordkraft Sverre Mogstad.

Hurtigladestasjonen i Narvik ble satt i drift for ett år siden. Dette etter at Narvik ble pekt ut som et viktig sted i en E6-korridor nord-sør. Nordkraft fikk ballen fra Narvik kommune, og det endte med ENOVA-støtte og bygging av hurtigladerne ved Nordkraft Arena. De nærmeste hurtigladerne utenfor Narvik er Fauske i retning sørover, Setermoen nordover, og Nautå på Evenes er nærmeste vestover. Andelen elbiler i Norge og Narvikregionen øker, og infrastrukturen med ladestasjoner bygges videre ut. Myndighetene har vedtatt at det skal etableres 22 nye hurtigladestasjoner på 11 forskjellige steder på strekninga E6 Fauske-Tromsø.

Bidrar til det grønne skiftet

Nordkraft ønsker å bidra til det grønne skiftet – også i transportsektoren.  I tillegg vil det stimulere til mer etterspørsel etter strøm på lengre sikt. Og det vil vi tjene på.