• Internships for ingeniørstudenter

  Internships 2019/2020: Håvard, Ole Gunnar, Jørgen og Helene.

  Vi søker fire studenter innen teknologiske studieretninger som for eksempel elkraftteknikk, maskin, bygg, IB, IKT m.m. for skoleåret 2020/2021.

 • Klar til å skrive hovedoppgave?

  Sørfjord vindpark, utbygging

  Her er noen forslag til problemstillinger om du ønsker å skrive hovedoppgave for oss. Det er mye å velge mellom, og vi håper du finner noe av interesse. Vi har dessverre ikke kapasitet til alle, så ikke vent for lenge med å ta kontakt om du finner noe interessant. Se kontaktperson for hver oppgave.

 • Drømmekombo

  Energioperatør André Olsen. Foto: Michael Ulriksen

  Faglige utfordringer i en av Nord-Norges beste ski- og sykkelregioner. Håkvikingen André Olsen kan fråtse i den han selv beskriver som en drømmekombo.

 • Kom med vinden

  Marie Lovise Ve. Foto: Michael Ulriksen

  - Det kom en tone med vinden, synger Hekla Stålstrenga. I Nordkrafts tilfelle var det en trivelig Karmøytone, med skarring og herlig vestlandssleng som plutselig dukket opp og ville jobbe med selskapets fremtidige vindkraftprosjekter.

 • Attraktive Ruben

  Måler- og tilsynsingeniør Ruben Johansen

  Ruben Johansen er elektrikeren som nylig kom inn døra vår med en rykende fersk ingeniørtittel i baklomma. Det gjør han til en del av en attraktiv gruppe Y-veis-ingeniører som både er praktikere og teoretikere.

 • Gir studenter nyttig jobberfaring

  Innovasjonsstudentene

  Nordkraft har ansatt tre studenter i 20 prosent stilling som er relevante for studiene. Kombinasjonen av fersk kompetanse og erfaring vil selskapet fortsette med.

 • Jobb i Nordkraft

  Nordkraftansatte på tur i Lappvik

  Nordkraft er et energikonsern med fokus på utvikling, utbygging, produksjon og distribusjon av helt naturlig fornybar energi. Dette betyr at vi har behov for kompetanse innenfor mange spennende fagfelt.

Postadresse:
Nordkraft AS
Postboks 55
8501 Narvik
Besøksadresse:
Nordkraft AS
Teknologiveien 2B
8517 Narvik
Kontakt:
Telefon: 76 96 11 75
Telefontid: 08.00-15.00
Epost: post@nordkraft.no