Klimakrisen er vår tids største utfordring. Nordkraft er en viktig bidragsyter gjennom å sikre bærekraftig og effektiv strømforsyning til hele samfunnet. 

[Kommunikasjonssjef Vigdis Bogholm. Foto: Michael Ulriksen] - Samtidig er infrastrukturen vår, med kraftnett og produksjon, samfunnskritisk og nødvendig for det aller meste som skjer. I dette spennende arbeidet trenger vi flere dyktige folk på laget, og utlyser derfor mange spennende stillinger, sier Vigdis Bogholm, kommunikasjonssjef i Nordkraft.

Bli med på utviklingen

Hos Nordkraft dekkes hele verdikjeden internt med alt innen fornybar energi fra planlegging, utbygging, produksjon, distribusjon, drift og vedlikehold. Stillingene som nå skal fylles er prosjektledere, prosjektingeniører, fagarbeidere, renhold, IT-leder, og regnskapskonsulent

[HR-ansvarlig Marianne Leite. Foto: Michael Ulriksen] - Vi søker både deg som har lang erfaring og deg som har fersk kompetanse i faget. Arbeidssted er fleksibelt for mange av stillingene, og kan være i Harstad, Narvik, Ballangen, Grovfjord, Risøyhamn eller Stokmarknes, sier HR-ansvarlig Marianne Leite.

- Vi er involvert i mange spennende prosjekter fremover. Blant annet bygging av Hålogalandsveien og tilrettelegging for kraftkrevende industri i regionen vår, og nye kraftverk som skal driftes i hele landet. Vi søker derfor folk til flere funksjoner i konsernet. Alle stillinger hos oss, store eller små, er med på å jobbe for det grønne skiftet, sier Bogholm.

Godt miljø faglig og sosialt

Etter to fusjoner har Nordkraft etter hvert blitt et stort konsern med rundt 260 ansatte, fordelt på Harstad-regionen, Narvik-regionen, Andøy og Hadsel. Her blir du del av et sterkt fagmiljø med gode utviklings- og karrieremuligheter innad i konsernet, samtidig som du i flere av stillingene får jobbe på tvers og samarbeide bredt også med andre fagområder.

Nordkraft er en bedrift med et positivt og inkluderende arbeidsliv, preget av en uformell omgangstone og glimt i øyet.

- Våre ansatte varierer i alderen 17 til over 60 år. Det er et godt sammensveiset miljø med folk som kan mye og som ikke er redde for å dele av sin kunnskap. Selv om vi er en stor arbeidsplass, er forholdene små nok til at du får tillit til å jobbe med store oppgaver og mye ansvar sammen med gode kollegaer, sier Leite, og legger til:

- Stillingene vi skal fylle er mange og varierte, bli med og jobb for ei lys fremtid i nord!

Se våre ledige stillinger her og mer om å jobbe i Nordkraft her