Nyhetsarkiv

 • Det går riktig vei, men mye jobbing gjenstår fortsatt

  Adm. dir. Eirik Frantzen

  Den gode nyheten: Nordkraft er godt i gang – og blir skritt for skritt bedre posisjonert for framtidige muligheter, og på sikt utbytte til eierne. Den dårlige nyheten: Mye arbeid gjenstår, og vi må sørge for enda bedre drift og lavere gjeld.

 • Næringslivsdagen 2016

  Næringslivsdagen UiT campus Narvik

  Onsdag 19. oktober er Nordkraft til stede på Næringslivsdagen ved UiT campus Narvik.

 • Medvindmidlene svinger seg for barnegolfen i Narvik

  Medvindbanen, Narvik Golfklubb

  Gjennom sommermånedene og høsten har det vært flere gratis samlinger for barnegolf i Skjomen. Samlingene har også i år vært finansiert med hjelp Nordkrafts Medvindmidler, og har bidratt til å styrke Narvik Golfklubbs satsing på gratis aktivitet for de yngste Narvikingene våre.

 • Hvem har ansvar ved strømbrudd?

  Ved strømbrudd er det fort gjort å skylde på nettselskapet når samfunnsviktige funksjoner svikter, strøm brukes jo til alt. Som strømkunde må du alltid ta høyde for at du kan bli fri for strøm. Uvær, bevisst skadeverk, vedlikehold, graveskader og lignende kan forårsake strømavbrudd selv om det er gjort et godt forebyggende arbeid og beredskapen er aldri så god.

 • Medvindmidlene gir flere nye tilbud

  Narvik Turnforening i medvind

  Søknadene på årets medvindmidler viser at det er mange planer i det lokale idretts- og kulturlivet. Mye av dette er tilbud som gjør allerede eksisterende anlegg tilgjengelig for flere.

Postadresse:
Nordkraft AS
Postboks 55
8501 Narvik
Besøksadresse:
Nordkraft AS
Teknologiveien 2B
8517 Narvik
Kontakt:
Telefon: 76 96 11 75
Telefontid: 08.00-15.00
Epost: post@nordkraft.no