Nyhetsarkiv

 • Utbytte for første gang siden 2013

  Adm. dir. Eirik Frantzen

  Med et årsresultat på 120,4 millioner (etter skatt) og en betydelig forbedring i konsernets finansielle bæreevne har Nordkraft nådd sine første milepæler mot å komme i posisjon til å gripe mulighetene, visjonen i strategiplanen. Etter flere år med omstilling og null utbytte til eierne, foreslås nå et utbytte på 25 millioner kroner.

 • Søk på Medvindmidlene 2018

  Medvindmidlene, illustrasjon

  For sjuende år på rad kan de som driver med kultur og idrett i Narvik kommune søke på Medvindmidlene.

 • Fortsatt ekstra vann fra Håkvikdalen

  Stasjonsleder Tord Eidstø ved dammen på Nervatnet i Håkvikdalen

  Det er meldt knallvær i helga, og vi oppfordrer folk til å fortsatt være forsiktig ved ferdsel langs elveleiet i Håkvik. Isen på Silvann er fortsatt utrygg.

 • Status Ånstadblåheia april

  Veiarbeid

  En tørr og kald vinter har gitt gode forhold for arbeidene på Ånstadblåheia vindkraftverk. Til tross for at det i det siste er kommet noe mer snø ligger samtlige arbeider foran skjema.

 • Skal kartlegge tomter til flere datasentre lokalt

  Jon Ingebrigtsen, prosjektsef i Nordkraft

  Selskapet Arctic Renewables AS er stiftet for å legge til rette for etablering av flere datasentre og annen type kraftintensiv næring i Narvik-området. Salget av tomt på Ballangsleira for etablering av datasenter beviser at det er svært gode rammebetingelser for denne type ny industri i vår region. Nordkraft (52 %), Ballangen Energi (24 %) og Narvikgården (24 %) står derfor bak det nye selskapet.

Postadresse:
Nordkraft AS
Postboks 55
8501 Narvik
Besøksadresse:
Nordkraft AS
Teknologiveien 2B
8517 Narvik
Kontakt:
Telefon: 76 96 11 75
Telefontid: 08.00-15.00
Epost: post@nordkraft.no