Nyhetsarkiv

 • Velkommen til Rallarrock!

  Lørdag 17. mars gjenoppstår Rallarrocken. Denne gang arrangeres den i regionens storstue Nordkraft Arena – som også i år er Vinterfestukas storstue. Som lokomotiv for Vinterfestuka har Nordkraft valgt å presentere dette arrangementet spesielt. Det er fordi både rallarer og ungdommer er viktige for vår virksomhet.

 • Lønns- og arbeidsvilkår på Servicebygg Nygårdsfjellet

  Det er avdekket mangelfull dokumentasjon for lønns- og arbeidsvilkår for utenlandske arbeidere engasjert i bygging av Servicebygg til Nygårdsfjellet vindpark. - Dette er uakseptabelt for Nordkraft Vind, som umiddelbart koblet inn Arbeidstilsynet, forteller adm. direktør Klaus Hvassing.

 • Mer positive til utbygging av vann- og vindkraft

  Befolkningen har blitt mer positive til utbygging av vannkraft og vindkraft de siste årene. Dette viser ferske tall fra TNS Gallups Klimabarometer. To av tre mener ny utbygging av vannkraft er nødvendig for å nå nasjonale klimamål. Ap- og SV-velgere er blant de mest positive til energikilden.

 • Ønsker å utdanne vindkraftoperatører

  Det planlegges mange vindparker i Nord-Norge i årene som kommer, og behovet for arbeidskraft vil bare øke. For å imøtekomme dette bør en utdanning komme på plass i landsdelen.

Postadresse:
Nordkraft AS
Postboks 55
8501 Narvik
Besøksadresse:
Nordkraft AS
Teknologiveien 2B
8517 Narvik
Kontakt:
Telefon: 76 96 11 75
Telefontid: 08.00-15.00
Epost: post@nordkraft.no