• Naboer i positiv prosess

  Ballangen Energi og Nordkraft er i en positiv dialog der sammenslåing av strømnettet er den største av flere endringer.

 • Bedre hurtiglading for elbilister i Narvik

  Nordkraft selger hurtigladerne ved Nordkraft Arena til Fortum. Hensikten er å gi bedre tjenester til den stadig økende mengden elbilister med behov for rask lading.

 • Positivt årsresultat to år på rad

  Med et resultat før skatt på 73,5 millioner, ble 2016 andre året på rad med positivt årsresultat for Nordkraft. Resultatet i 2015 var 49,2 millioner. Etter tre år med betydelige tap har kostnadsreduksjonene gitt effekt. Kombinert med nye inntekter sikrer dette lønnsom drift selv med lave kraftpriser. Det anses fortsatt ikke forsvarlig å utbetale utbytte til eierne.

 • Refinansiering i Nordkraft

  Nordkraft har tegnet en ny låneavtale med et fellesskap av DNB, Swedbank og Sparebanken Narvik med virkning fra 31. mars 2017. Finansieringen som nå er på plass er et viktig steg i riktig retning av flere grunner.

 • Gjør klart for stor vindkraftutbygging i Nord-Norge

  Ånstadblåheia i Sortland kommune

  Det er i dag inngått en avtale mellom Fortum og Nordkraft som sikrer den videre vindkraftsatsingen i Ofoten og Vesterålen. Det internasjonale konsernet Fortum tar over eierskapet til Nygårdsfjellet Vindpark, samt utviklingsprosjektene Ånstadblåheia og Sørfjord.

 • Nordkraft 2015 – over på plussiden etter tøff omstilling

  Pressemelding: For første gang siden 2011 viser årsresultatet for 2015 plusstall. 46,8 mill kr før skatt er en forbedring på 113,3 millioner fra 2014. Hovedårsaken til forbedringen er betydelig reduserte kostnader gjennom en kraftig omstilling som startet i 2013.

 • Endelig konsesjon for Sørfjord vindpark

  Sørfjord i Tysfjord kommune

  - Det er svært gledelig at Olje- og energidepartementet har gitt Sørfjord vindpark i Tysfjord kommune konsesjon. Denne avgjørelsen er og har vært viktig for hele regionen, sier seksjonssjef i Nordkraft Jon Ingebrigtsen.

Postadresse:
Nordkraft AS
Postboks 55
8501 Narvik
Besøksadresse:
Nordkraft AS
Teknologiveien 2B
8517 Narvik
Kontakt:
Telefon: 76 96 11 75
Telefontid: 08.00-15.00
Epost: post@nordkraft.no