Fusjonen mellom konsernene Hålogaland Kraft og Nordkraft er i full gang. 
- Dette er ikke gjort over natta, så folk kommer til å merke en gradvis overgang. Vi er inne i en spennende periode, sier konsernsjef Eirik Frantzen.

Etter at Olje- og Energidepartementet denne uka kom med sin godkjenning av fusjonen, har konsernene fått det endelige klarsignalet for å fullføre prosessen.

Navneendring for bredbåndsselskapet

Fusjonen vil ikke medføre større endringer for bredbåndskundene.
- I praksis vil kundene våre merke lite til dette, ut over at fusjonen gir oss større muskler til å styrke utbyggingstakten, spesielt satsing på fiber og fiberbredbånd, sier bredbåndsdirektøren.

- Vi merker at interessen for fiber med internett og tv har vært økende nå som hjemmekontor og hjemmeskole er blitt en del av hverdagen, uttaler markedsleder i Nordkraft Fiber, Cathrine Berg.

Besøksadressen til selskapet vil fortsatt være Rødbergveien 14. Det er de samme folkene som jobber med bredbånd og fiber, og de samme tjenestene, H-link og Altibox, som leveres.

- Ikke minst har vi fortsatt et stort hjerte for lokalsamfunnet gjennom støtte til barneidrett og kultur, avslutter Bøckman.

Hålogaland Kraft-navnet videreføres i nettselskapet i det fusjonerte konsernet. Eierne av det nye konsernet er HLK Holding (består av dagens Hålogaland Kraft sine seks eierkommuner): 38,8 %, Narvik kommune: 36,72 %, Jämtkraft AB: 20,56 % og Nordkraft AS: 3,91 %.

Nye nettsider kommer. Inntil videre brukes Hålogaland Kraft Bredbånd som den har vært.