De rundt 60 deltakerne på årets arrangement var storfornøyde med å kunne svinge seg i et variert aktivitetstilbud hos Narvik Golfklubb. Samlingenes aktivitetsprogram var basert på et roteringssystem, hvor ungene ble ledsaget av golfinstruktører på forskjellige poster. Første samling var heldig med været, og fikk god tid til instruksjon fra de frivillige golfinstruktørene fra golfklubben. De ble deretter delt inn i 7-mannslag og sendt ut på tre-hullsløyfen rundt «Medvindsbanen». Etter intens kniving barna imellom ble det likevel premie i form av iskrem på alle deltakerne, og eventuelle nederlag ble raskt lagt i glemmeboka.

Andre samling var nok ikke like heldig med været, da himmelen åpnet seg fra første slag på ballen. Men det virket ikke som barna la stort merke til værgudenes vrede, der de rullet rundt i gresset for å prøve å nå frem til ballen i et slag med «volleyballgolf» over nettet. Som seg hør og bør fikk alle barna en velfortjent iskrem på Golfsvingen Kro etter endt aktivitet. Ikke alle ønsket å dra, da det til slutt var klart for avreise. Men for de som syntes dette var gøy, så har Narvik Golfklubb gratis treninger gjennom sommeren hvert år. Treningene vil foregå på «Medvindsbanen» hvor flere av årets bilder er tatt.

- Vi i Narvik Golfklubb er glade for så mange flotte besøk denne sommeren, og håper vi kan få ta imot mange flere nye golfspirer på «Medvindsbanen» i 2017. Dette er en idrett som virkelig er familievennlig og som skaper sterke inntrykk og naturopplevelser, sier daglig leder Casper Tingvoll Bolle.