I mange år hadde jeg Oslo og Stockholm som min base i arbeidslivet. Men i 2013 flyttet jeg hjem til nord for å bli leder i Nordkraft. Målet mitt har hele tiden vært å skape et selskap med en sunn økonomi, som kan bidra i lokalsamfunnet. 

Vi er på rett vei og er nå i en posisjon hvor verden endelig har fått øynene opp for de uendelige mulighetene vi har. Kombinasjonen av teknologi-kompetansen (på UiT), fornybart kraftoverskudd og god logistikk finner man ingen andre plasser. I kombinasjon med smarte småbyer og storslått har vi bygget selvtillit og optimisme.

Derfor er Narvik nå søkerby til VM i alpint 2029. Derfor ser industrigigantene mot oss når det skal etableres nye prosjekter. Derfor har Aker Horizons nylig investert en halv milliard i infrastruktur og arealer i regionen og varslet tidenes satsing på et industrieventyr i nord.

Vår tids største utfordring er menneskeskapte klimaendringer. Endringer som har vekket en hel verden. Vi må sammen løse denne krisa. For Nordkraft betyr denne krisa også mulighetene til å skape noe nytt. Derfor etterlyser flere «lyse hoder» som kan skape gnister i organisasjonen vår.

I Nordkraft driver vi med en del ting andre strøm-konsern ikke gir like mye oppmerksomhet. For at vi skal gjøre det godt, må lokalsamfunnene våre også levere. Og når vi produserer et solid overskudd av fornybar energi, ønsker vi at denne energien skal brukes lokalt. Det er bra for Nordkraft isolert. Og det er bra for innbyggerne i kommunene som eier oss.

Derfor jobber vi aktivt med å skape flere arbeidsplasser. Derfor jakter vi folk som ønsker å drive med innovasjon og som ønsker å jobbe med ambisiøse og realistiske prosjekter. Oppgavene vi ønsker ligger helt i fronten av det grønne skiftet.

Vi skal bruke den mest avanserte teknologien. Vi skal samarbeide med de beste i klassen. Og vi skal skape grønne forretningsmuligheter, som reduserer det totale avtrykket på kloden.

Men for å ta denne muligheten trenger vi flinke folk. Vi ser så mange muligheter at vi rett og slett ikke har hender nok til å gripe dem alle. 

Hos oss er det sånn at vi gir deg tillit. Er du tilliten verdig, venter større oppgaver. Og lykkes du med dine prosjekter, er veien kort til toppen av det nordnorske næringslivet.

Har du ambisjoner, engasjement og innsatsvilje – send oss en søknad på en av jobbene vi har ute. Eller send oss en mail eller ring oss for å fortelle litt om deg selv. 


Eirik

 

Tilbake til nordkraft.no/karriere

Se alle ledige stillinger