Søknadsfristen for 2024 er passert. Følg med for info om Camp Nordkraft 2025.

Når: 1. juli – 2. august (uke 27-31) 
Hvor: Narvik. Vi byr på reise, bolig og bil til gjengen. 
Søk innen: 12. november 2024 

Vi inviterer fem studenter til å jobbe hos oss i Narvik sommeren 2024. Dere får jobbe sammen om en høyst aktuell prosjektoppgave som tar for seg utfordringene vi har foran oss i det grønne skiftet. Bærekraft i praksis, ny industri basert på grønn strøm, sirkulærøkonomi, mer fornybar energi fra vann og vind, og smartere bruk av kraftnettet er hverdagen i Nordkraft. I tillegg skal vi investere enorme summer i utbygging av kraftnettet i hele regionen, så fremtiden er full av muligheter hos oss.

Vi jobber for ei lys fremtid i nord og har høye ambisjoner om utvikling, derfor har vi inngått flere partnerskap med proffe aktører for å sikre suksess. Aker Horizons er med oss på laget og jobber for å etablere grønn industri i nord, HitecVision er vår partner på småkraft, og på vindkraft jobber vi sammen med Fortum både om drift og for å utvikle nye prosjekter.

Både erfaring og nettverk

Dere løser en spennende oppgave hos oss og får samtidig en unik mulighet til å bli kjent med våre dyktige fagfolk og besøke flere av våre fantastiske anlegg. Nordkraft stiller med både bolig og bil for hele perioden dere jobber hos oss, og på fritiden har dere kort vei til mye av det Nord-Norge har å by på. 

Etter en sommer fylt opp med sosiale og faglige inntrykk får dere også presentere resultatet av oppgaven til flere av lederne i konsernet, så her er det bare å vise hva dere har å by på av smarte løsninger!

Din søknad:

Ikke nøl med å sende inn din søknad - aktuelle kandidater kan bli kontaktet fortløpende. 
Søknad med CV, attester og vitnemål sendes via Jobbnorge innen 12. november.

Mer informasjon:

Marie Lovise Ve, prosjektleder, tlf. 975 81 349, marie.lovise.ve@nordkraft.no
Marianne Leite, HR-ansvarlig, tlf. 479 07 622, marianne.leite@nordkraft.no

Nordkraftansatte på tur i Lappvik