Bildet under er fra Næringslivsdagen i 2018, her ser vi blant annet student Roald Brendvik (til høyre), som i høst ble ansatt som prosjektingeniør på avdeling Langtidsplan i Nordkrafts nettselskap Hålogaland Kraft Nett.

Roald kommer fra Narvik, og var ferdig med sitt masterstudie som elektroingeniør ved UIT i Narvik i vår. Nå er han godt i gang i jobben som prosjektingeniør i HLK Nett i Harstad, hvor han blant annet prosjekterer lav- og høyspenningsnett og bidrar til morgendagens energiløsninger i det grønne skiftet.

HLK Nett har en viktig rolle i det grønne skiftet gjennom å sikre bærekraftig og effektiv strømforsyning i hele samfunnet. Roald synes det er svært interessant å få jobbe med slike samfunnsviktige og langsiktige prosjekter, og er glad for at han har fått muligheten hos oss.

- På skolen har jeg lært teorien, nå er det praksis om gjelder, sier Roald. Vi i HLK Nett og Nordkraft er strålende fornøyd med å ha Roald med på laget.

I år møter du Roald på Nordkraft sin stand sammen med flere av hans trivelige og kompetente kolleger.

- Det blir spennende å stå på andre siden av bordet, og jeg håper mange studenter kommer innom standen vår for en prat, avrunder Roald. Som også tar med både konkurranse og hovedoppgaveforslag til det som kan være fremtidige kollegaer.