- Vi ønsker å bidra til arrangementer som involverer frivillige og som har en god frivillig-kultur. Det være seg NM i alpint, Vinterfestuka, Bakgården, Haikjeften eller Nordkraft Festspillcup for å nevne de store. I tillegg bidrar vi til klubber og foreninger i hele regionen. I slike arrangementer er de frivillige den største ressursen, forteller Hanne Gjerstad, sponsoransvarlig i Nordkraft.

Med det som etter hvert har blitt gode erfaringer fra større arrangement, har vi en vertskapsregion å være stolt av. Og takket være alt som skjer har innbyggerne tilbud både som deltakere og publikum. Det gir både bo- og blilyst, og er også viktig når Nordkraft skal rekruttere nye ansatte.

Harstad- og Narvikregionen er en av Nord-Norges største bo- og arbeidsregioner. Aksen mellom byene Harstad og Narvik byr på et rikt utvalg av muligheter både for unge og mer etablerte. Akkurat dette er det så viktig å sette pris på.

- Vi som bor her har fantastisk mange muligheter på fritiden. Jeg ønsker å komme med en oppfordring for å ta vare på det. Still opp som frivillig selv om du ikke har barn eller ungdommer som er involvert i klubben eller arrangementet. Det trengs alltid en hjelpende hånd, enten som tidtaker, vaffelsteker, portvakt eller kanskje tråkkemaskinkjører, oppfordrer Hanne Gjerstad.

Frivillige Bakgården 2019. Foto: Arne Widding
Bakgårdshelter 2019. Foto: Arne Widding.